GRIEKSE RESTAURANT NIEUW OLYMPIA

GRIEKSE RESTAURANT NIEUW OLYMPIA De lekkerste Griekse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 719 beoordelingen
29 okt 2020 om 20:59 Helaas niet als eerdere ervaringen. Normaal zo goed, maar nu was alles koud/lauw en smakeloos. Heel jammer
28 okt 2020 om 21:30 25 eerder dan verwacht. Nette service (coronaproof) en goed, warm en lekker eten! Compleet menu voor 2 personen voor een alleszins redelijke prijs. Binnenkort bestellen we weer!
26 okt 2020 om 16:46 Bestelling was er pas na 2 uur na bestellen voor 17:00! Eten smaakte daarentegen wel prima, vlees wel wat vetter dan we gewend zijn.
20 okt 2020 om 20:47 Had meer Tzaziki bij gemogen ;)
17 okt 2020 om 20:35 Lekker eten, bezorging zou iets sneller mogen. extra boontjes besteld, dit was meer een groente mix dan boontjes wel lekker.
14 okt 2020 om 20:10 Gewoon weer heerlijk! En stomend van de warmte op de deurmat gebracht.
12 okt 2020 om 10:28 Op tijd bezorgd. Eten alleen al koud en de bestelling klopte niet. En zelfs extra besteld zodat ik toekwam aan minimale bestelwaarde. Geld weggegooid dus
6 okt 2020 om 20:11 Jammer deze keer was het niet zo als anders, het vlees was te hard gebakken of opgewarmt
3 okt 2020 om 21:02 Slechte service , het verkeerde eten ontvangen en vervolgens ook nog aan de telefoon brutaal behandeld en uitgescholden. Ik zou zeggen bestel hier nooit meer want wij doen het ook niet meer!
3 okt 2020 om 20:42 Om 17 uur besteld voor 18.30. Bezorgd pas om 19 uur.
3 okt 2020 om 20:12 Inmiddels 2 uur geleden besteld en nog geen eten. Reeds 2x telefonisch contact gehad en eerste kulreactie is dat de bezorger onderweg is.... Duurt altijd lang daar maar dit is bizar!! Laatste keer dat we hier besteld hebben.
3 okt 2020 om 19:34 Zeer slecht 1730 besteld..aan gegeven 45 min....1915 gebeld bezorger rijdt nu weg...normaal 10 minuten nu al 1940